fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Omgaan met teleurstellingen

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Teleurstellingen zijn vaak lastig. Voor kinderen, maar net ze goed voor volwassenen. Gelukkig is het een vaardigheid die te leren is. In dit artikel iets wat daarbij kan helpen.

Jammer leren zeggen

Tea Adema is een zeer bevlogen expert in kinder-, puber- en opvoedcoaching. Zij heeft eens een verhaal geschreven waarom het zo belangrijk is om op een goede manier JAMMER te leren zeggen. Ik kwam het afgelopen week weer tegen en wil het graag met je delen. Lees het eens voor aan je kind en kijk wat het doet.

Wij hebben er thuis een werkwoord van gemaakt: ‘jammeren’. En het komt vaak nog terug, ook nu ze al bijna 11 en 15 jaar zijn. Voor ons is het verhaal een erg waardevolle toevoeging geweest.

Klik hier om het verhaal te lezen.

Cadeau voor juf of meester

Afgelopen week dachten we ook na over een cadeautje voor de juf. We kwamen op iets leuks, bruikbaars en iets wat ook nog eens van betekenis is: een rollertje met essentiële olie naar wens. We maken het graag ook voor jou!

Access Bars actie

Tot slot nog in de herhaling de Access Bars actie. Juist nu het bijna vakantie is: boek 4 behandelingen en ontvang er 5. Dat is een korting van 20 procent per behandeling. Met nog minimaal 1 behandeling voor de zomer, start jouw vakantie zeker relaxed!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je koopt ineens 4 behandelingen via de website. Ik mail je daarna voor het maken van 5 afspraken.

Maak er een mooie dag van!

Lieve groet,
Wendy de Kort 

P.s.: Iedere maand geef ik een online Masterclass over HSP en Emoties. Hoe ga jij als HSP om met intense emoties en hoe kun je ze gezond leren uiten? Hoe kun je eventueel je kind(eren) hierbij ondersteunen? Dat gaat je enorm veel overprikkeling schelen… Klik hier voor meer informatie.

 

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik dan hier om een review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches