fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Hooggevoelige Kinderen & Emoties

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Een jaar lang gaf ik elke maand online de Masterclass HSP & Emoties. Wat was dat fijn om te doen!
Het gaf veel inzicht bij de deelnemers. Ah, werkt dat zo….. Is het daarom dat ik (of mijn kind) steeds zo heftig reageer…. En nog veel meer bewustwording aan de andere kant van de ‘lijn’.

 

Nu heb ik de Masterclass ondertussen opgenomen en kun je deze voortaan aanschaffen als videobestand. Gewoon lekker kijken en luisteren waar en wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Het is anders dan live, maar zeker zo waardevol. En heb je vragen nav de opname, dan kun je die natuurlijk gewoon stellen. Je mag mij altijd mailen, ik beantwoord je vragen graag! Klik hier voor meer informatie.

Na de vakantie, op woensdag 7 september (20.00 uur – 21.30 uur), geef ik de online introductieworkshop Kinderen en Emoties. Tijdens de Masterclass merkte ik dat het vaak om de kinderen ging en je eigen reactie daarop, vandaar nu de keuze om deze workshop weer aan te gaan bieden. Dit zal zeker ook gaan over HSP.

HSP hoeft niet lastig te zijn, als je maar begrijpt hoe het werkt! De introductieworkshop helpt je daar enorm bij.

ONLINE WORKSHOP KINDEREN EN EMOTIES
Ben jij een ouder, opvoeder of werk jij met kinderen? Dan is de workshop absoluut een aanrader. 

Waarom deze workshop?
Omdat kinderen nog moeten leren omgaan met emoties en jou daarbij nodig hebben. Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Dat is het motto van de workshop.

Het is onze taak om kinderen te leren omgaan met emoties. Om ze te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met de concrete tips en handvatten uit deze workshop leer jij je kind (en jezelf) beter begrijpen. En je weet hoe je voortaan kunt reageren op lastig gedrag. Op zo’n manier dat je je kind kunt helpen bij het leren omgaan met zijn emoties. Je ervaart direct meer rust en minder strijd!

De workshop is interactief en inspirerend. Binnen anderhalf uur weet jij hoe je prettiger met de emoties van kinderen om kunt gaan. Als deelnemer sluit je de workshop af met eyeopeners en concrete handvatten.

Er is online plek voor maximaal acht deelnemers. Je mag je gezien en gehoord voelen. Je betaalt slechts 15 euro voor anderhalf uur aan waardevolle informatie. Klik hier om jouw plek alvast te reserveren.

Na betaling ontvang je een uitnodiging via Zoom waarmee je op 7 september online aanwezig kunt zijn.

Reacties van deelnemers die de introductieworkshop gevolgd hebben:

“Elke ouder zou deze workshop over Kinderen en Emoties moeten volgen. Wat een eye-openers! Super waardevol en leerzaam. De tips zijn erg praktisch en voor iedereen meteen toe te passen. Wat een leuke avond”
“Wat heerlijk om te voelen dat ik niet die enige ben die worstelt en wat fijn dat ik nu meer weet om mijn kids te kunnen helpen. Super interessant, leerzaam en geeft in bepaalde mate ook rust”

 

Wil je je opgeven voor de workshop van woensdag 7 september? Ga dan snel naar mijn website om alvast jouw plek te reserveren: https://praktijkzienderogen.nl/product/introductieworkshop-sos-kinderen-en-emoties-online/

Heb je vragen of opmerkingen? Klik hier voor het contactformulier.

Nog een fijne dag!
(Klik hier om jouw plek te reserveren voor de online introductieworkshop).

Check nog even onderstaande acties, de eerste is al bijna afgelopen.

Warme groet,

Wendy de Kort
www.praktijkzienderogen.nl

P.s.: Wil jij de Masterclass HSP & Emoties als opname aanschaffen? Kijken waar en wanneer het jou uitkomt? Je krijgt onder andere info over het omgaan met intense emoties. Hoe kun je deze op een prettige manier leren uiten? HSP hoeft namelijk niet lastig te zijn en daar helpt deze Masterclass je bij! Klik hier voor meer informatie.

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik dan hier om een Google review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches