fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Erkenning voor HSP op school of werk

Afgelopen week schreef ik al over de balans die je als HSP nodig hebt. Als je inzicht hebt in datgene wat jou overprikkelt, dan kun je daar rekening mee houden. Op die manier kun je zelf zorgen voor minder overprikkeling en des te meer in je kracht staan.

De afbeelding laat het verschil zien tussen de overprikkelde variant van HSP en de kant die in balans is. Dat zijn je kwaliteiten.

Op werkgebied en op school geldt natuurlijk exact hetzelfde. Helaas is er op die plekken vaak nog weinig bekend over HSP. Er is nog veel te leren. Daarom ben ik op zoek naar scholen, werkgevers en werknemers die graag meer inzicht in HSP willen.

Ben jij of ken jij degene die ik zoek? Laat het dan weten. Ik kom graag in contact met scholen of bedrijven die ik kan helpen. Met behulp van een training kan ik leerkrachten, teams, bedrijven of individuele werknemers op weg helpen. Neem contact op voor meer informatie: https://praktijkzienderogen.nl/contact/

In principe is een hooggevoelige werknemer een super goede werknemer. Zo ook de hooggevoelige leerling. Hij of zij heeft onder andere een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel inlevingsvermogen. Als dat echter niet gezien wordt, ontstaat er een vorm van overprikkeling die geen goed zal doen aan alle kwaliteiten.

Steeds meer hooggevoelige werknemers en – leerlingen komen thuis te zitten. Burn-out en depressie liggen meer op de loer dan bij niet HSP. Daar maak ik mij best wel zorgen om, want het is onnodig. Hoe mooi zou het zijn als er meer bekend is over HSP op scholen en in bedrijven? Ik weet zeker dat het HSP ten goede zou komen.

Weet jij iemand waarvoor meer kennis over HSP geschikt zou zijn? Laat het dan aan mij weten. Vaak zijn er standaard budgetten die je in kunt zetten voor jouw ontwikkeling. Iets wat jouw ontwikkeling en werkgeluk ten goede komt. Meer herkenning en erkenning voor HSP lijkt mij een fantastische besteding hiervoor.

HSP hoeft niet lastig te zijn, als je maar begrijpt hoe het voor jou werkt.

Op de website vind je een test om erachter te komen of jij, je kind(eren) of je collega(‘s) hooggevoelig zijn. Klik hier om naar de test te gaan.

Tot slot nog een herhaling van de acties deze maand:

  • In de webshop op ALLES 20 procent korting (code 20procent).
  • Access Bars 2 behandelingen voor de prijs van 1. Dat is maar liefst 50% korting (koop een behandeling zonder korting en ik neem contact met je op voor twee afspraken).
  • Nieuwe klanten verwijs ik graag naar de actie via Social Deal.

Nog een fijne dag en graag tot ziens bij Praktijk Zienderogen.

Wendy de Kort
www.praktijkzienderogen.nl

P.s.: Je kunt een opname kopen van de Masterclass HSP en Emoties. Hoe ga jij als HSP om met intense emoties en hoe kun je ze leren uiten zonder er volledig door overspoeld te worden? En hoe kun je eventueel je kind(eren) hierbij ondersteunen? Klik hier voor meer informatie. Via die pagina betaal je overigens maar 17 euro ipv 37 euro. Ga snel kijken!

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Laat dan hier een Google review achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches