fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Emoties. Ga jij er gezond mee om?

Het blijft een interessant onderwerp. Voor veel mensen ook een lastig iets om mee om te gaan. Omdat we het niet geleerd hebben. Als HSP een behoorlijke uitdaging.

Zelf heb ik ergens in mijn jeugd geleerd over de vier Basisemoties, allemaal met een B: Bang, Boos, Blij en Bedroefd. Volgens mij was dat pas ver na de basisschool. Het had mij enorm geholpen als ik daar eerder over geleerd had. En liever nog uitgebreider dan alleen die vier B’tjes.

Ondertussen begrijp ik ‘hoe het werkt’ met die emoties. Wat je te doen hebt om het behapbaar te houden, om er gezond mee om te gaan. Dat je een manier vindt waarbij jij je prettig voelt als HSP. Dat het allemaal niet zo zwaar weegt. Het kan!

En als je voor de klas staat of zelf kinderen hebt, dan zal dat jou EN de kinderen enorm helpen. Ze leren namelijk van wat ze jou zien doen in plaats van wat je ze vertelt. Goed voorbeeld doet volgen!

Heb jij hier vragen over of wil je meer weten? Stuur mij dan een bericht. Je kunt gewoon reageren op deze mail.

Minder Piekeren En Meer Genieten zou gewoon mogen zijn. En daar help ik je graag bij!

Ben je al bekend met essentiële oliën? Je kunt ze inzetten als een puur natuurlijke manier om klachten te ondersteunen. Zowel lichamelijk als emotioneel. Het is een fantastische toevoeging op coaching en Access Bars. Ook zonder behandeling zijn de essentiële oliën magisch.

Al veel mensen hebben de ondersteuning mogen ervaren. Bijvoorbeeld bij overmatig piekeren, overprikkeling, meer zelfvertrouwen, beter slapen, meer focus, ontspanning en zelfs ook bij hooikoorts!

Deze maand krijg je 25% korting op de aanwezige voorraad. Op=op. Interesse? Klik hier om naar de winkel te gaan of stuur een bericht om te overleggen waar je ondersteuning bij wilt (niet alles staat online),

Tot slot wil ik je nog laten weten dat er een actie loopt via Social Deal. Of je nu interesse hebt in een (online) workshop essentiële oliën, (online) coaching, Access Bars of een combinatie. Klik hier om de actie te bekijken en stuur gerust een bericht als je wilt overleggen. Veel is mogelijk!

Fijne (zon)dag!

Liefs,
Wendy

www.praktijkzienderogen.nl

P.s.1: Twijfel je of je een hoogsensitief persoon bent? Klik dan hier voor een test.

P.s.2: Ken je de podcasts ‘HSP wat moet ik ermee’? Klik hier om te luisteren via Spotify.

P.s.3: Wil je een opname van de Masterclass HSP & Emoties? Klik hier voor aanschaffen of meer informatie.

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik dan hier om een Google review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches