fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Emoties de baas

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Zondag volg ik een cursus over het werken aan een groei mindset, piekeren en angsten de baasspanningen aanpakken en emotionele veerkracht opbouwen. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat dat veel is van wat ik al doe. Door het volgen van de cursus heb ik een methode in handen om dit ook op scholen te onderwijzen. Super fijn, want het is nodig! Afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk en veel kinderen hebben daar nog (of juist nu) last van.

Het is ook een prettige aanvulling op de trainingen ‘Kinderen en Emoties’ die ik al geef. Als HSP beleef je alles intenser, dus ook je emoties. Dat kan soms lastig zijn. Maar dat hoeft niet. Als je er mee leert omgaan, je eigen gebruiksaanwijzing kent, kan het je grootste kracht zijn. Kinderen hebben ons als ouders daar nog bij nodig. Hoe ga jij zelf met emoties om? Geef het goede voorbeeld!

Over emoties gesproken… Heb je de emotiemeter al eens gedownload? Klik hier om deze te downloaden.

De emotiemeter is van SOS Kinderen en Emoties. Een tip van de maakster: “Print m uit, plak hem op stevig karton en bevestig de pijl met een splitpen. Hang hem vervolgens zichtbaar in de ruimte op. Op zo’n hoogte dat ook jonge kinderen erbij kunnen. Vooral voor jonge kinderen is het heel fijn en helpend om op deze manier aan te geven hoe ze zich voelen.”
Kinderen hebben nog lang niet altijd de woorden om dit aan te geven. De plaatjes helpen om het bij zichzelf te herkennen. Ook helpt het om er na een tijdje achter te komen dat de emotie weer gezakt is of verdwenen. Zo ontdekken kinderen dat emoties komen en gaan.

Mocht je interesse uitgaan naar hooggevoelige kinderen en de soms heftige Emoties? Hoe ga je daar als ouder mee om? Waar help je je kind het beste mee? Kijk dan eens of de vierdelige workshop iets voor je is. Deze geef ik op aanvraag. Klik hier voor meer informatie.

Tot slot nog informatie over een leuke, gezellige en verbindende ochtend. Als HSP overkomt het leven je soms. In de waan van de dag is er weinig tijd voor jezelf. Vandaar dat ik een olie ochtend op het programma heb gezet. Even tijd voor jezelf met nuttige en aangename info en materialen. Je zult je er goed bij voelen.

Heb jij altijd al meer willen weten over essentiële oliën? Welke oliën kunnen jou bijvoorbeeld ondersteunen? Essentiële oliën bieden natuurlijke ondersteuning. Zowel bij lichamelijke als geestelijke klachten. Overal een olie voor!

Op vrijdag 4 november ben je van harte welkom voor informatie over de werking van de meest gebruikte essentiële oliën en ook hoe je ze kunt gebruiken. We gaan op zoek naar welke olie bij jou pastWe starten om 9 uur en eindigen rond 11 uur.

Je gaat naar huis met veel informatie en twee rollers essentiële olie op maat (10 ml). 

Normaal gesproken betaal je 
 voor een consult van een half uur inclusief een roller op maat. Voor deze bijzondere ochtend betaal je nu datzelfde bedrag. Hoe wordt het nog beter dan dit? 


Ben er snel bij, want er is maar plek voor 4 personen. 
Je kunt je opgeven door te betalen via de volgende link: https://praktijkzienderogen.nl/product/afspraak-essentiele-olie-op-maat-incl-roller-to-go/

Zet bij de omschrijving dat het om de olie ochtend van 4 november gaat (de link is namelijk eigenlijk bedoeld voor het normale consult). Na betaling neem ik contact met je op om je deelname te bevestigen.

Ik wens je nog een heel fijn weekend. Geniet van de tijd en rust mocht je die hebben.

Warme groet,

Wendy de Kort
www.praktijkzienderogen.nl

P.s.1: Laatst ontwikkelde ik een pagina met een HSP test. Klik hier om de pagina te bekijken.

P.s.2.: Wist je dat je een opname kunt kopen van de Masterclass HSP & Emoties? Kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt onder andere info over het omgaan met intense emoties. Hoe kun je deze op een prettige manier leren uiten? HSP hoeft namelijk niet lastig te zijn en daar helpt de Masterclass je enorm bij! Klik hier voor meer informatie.

 

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik hier om een Google review achter te laten.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches