fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Eerste hulp bij HSP

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Deze keer een aantal tips voor jou. Dingen die je zelf kunt doen of kunt uitproberen om meer rust te ervaren als HSP. Bovenaan alle tip lijstjes zou wat mij betreft mogen staan RUST. Dat is de basis die je als HSP nodig hebt in een wereld die je soms enorm kan overweldigen.

Heb je al eens gedacht aan een zwaartedeken? Niet iedereen is er enthousiast over, maar de grootste groep wel. Ga je het uitproberen, besef je dan dat het misschien niet ineens geweldig is. Verandering kost tijd ;-),

Wil je meer weten? Ik vond een uitgebreid artikel met onder andere info over wat het is, hoe het werkt, of het geschikt is voor jou en mogelijke alternatieven. Klik hier als je dat artikel wilt lezen.

In het bovengenoemde artikel gaat het ook over essentiële oliën. Een geweldige aanvulling bij HSP. Doordat je alles zo intens ervaart, werken de oliën extra krachtig voor jou. In de praktijk zet ik ze altijd in als emotionele ondersteuning. Een olie om meer te aarden, een olie om makkelijker los te laten, een olie om je af te schermen voor negatieve invloeden en ga zo maar door. Overal een olie voor! Klik hier om meer te lezen over essentiële oliën.

Dinsdag 22 november is er weer een workshop essentiële oliën bij Praktijk Zienderogen (19.30 – 21.00 uur). We bespreken de werking van de meest gebruikte essentiële oliën en ook hoe je ze kunt gebruiken. We gaan op zoek naar welke olie bij jou past. Je gaat naar huis met veel informatie en een persoonlijke roller, speciaal voor jou samengesteld.

Jouw bijdrage voor deze avond is slechts 19 euro inclusief je eigen roller om meteen te gebruiken. Ben er snel bij, want er is maar plek voor vier personen. Tijdens de avond kun je ook gebruik maken van 25% korting op de aanwezige voorraad essentiële oliën. Wil je meer weten of aanmelden? Stuur dan een bericht. Heb je wel interesse in de avond, maar kun je niet? Laat het dan weten. In overleg plan ik een nieuwe datum met je. Online is ook mogelijk!

Iets anders wat je zelf uit kunt proberen is magnesium. Dit werkt kalmerend voor het zenuwstelsel en als HSP kun je daar wel wat extra van gebruiken. Met gezonde voeding zou je genoeg binnen moeten krijgen, maar een extraatje kun je hierbij wel gebruiken. Je kunt denken aan tabletten, spray of ook zout voor in bad (en dan bijvoorbeeld nog een heerlijke essentiële olie erbij, ik kan het je van harte aanbevelen). Er is veel verschil in aanbod en net als met alles vind je er ook minder goede producten bij. Laat jezelf goed voorlichten!

Bij mijn podcasts vind je twee (nieuwe)afleveringen over wat jij zelf kunt doen ter ondersteuning van je HSP: aflevering 6 en 7. Klik hier om te luisteren via Spotify.

Wil je nog een Rustige Roller voor de Sintperiode? Op het moment van schijven zijn er nog maar drie op voorraad, dus ben er snel bij. Klik hier om te bestellen. Ophalen of verzenden is beide mogelijk, de prijs is exclusief verzendkosten.

Maak er een mooie dag van.

Warme groet,

P.s.1: Ben jij een hoogsensitief persoon? Klik hier voor een test.

P.s.2: Ken je de podcasts ‘HSP wat moet ik ermee’ al? Klik hier om te luisteren via Spotify.

P.s.3: Wil je een opname van de Masterclass HSP & Emoties? Kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt onder andere info over het omgaan met intense emoties. Hoe kun je deze op een prettige manier leren uiten? HSP hoeft niet lastig te zijn en daar helpt de Masterclass je enorm bij! Klik hier voor aanschaffen of meer informatie.

 

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik hier om een Google review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches