fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Diagnose HSP?

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Er bestaat geen diagnose voor HSP. Het is immers een persoonlijkheidskenmerk en geen stoornis of aandoening. Om die reden zijn er dan ook geen officiële testen. Wel zijn er de zogenaamde zelftesten en vragenlijsten die inzicht geven of je hoogsensitief bent.

Afgelopen week ontwikkelde ik een pagina met een HSP test. Ik heb gekozen voor de vragenlijst van Elaine Aron, ook terug te vinden in haar boek ‘Hoog Sensitieve Personen’. Klik hier om de pagina te bekijken.

De pagina staat nog niet openbaar. Mocht er iets niet werken of je komt een fout tegen, laat het dan aub weten.  Alvast hartelijk dank voor het meekijken. Hierbij nogmaals de pagina: https://praktijkzienderogen.nl/hsp-test/

Zou een diagnose nodig zijn? Naar mijn idee niet. HSP hoeft namelijk niet lastig te zijn, mits je begrijpt hoe er mee om te gaan. Het is fijn om te weten waar je uitdagingen liggen. Een vragenlijst kan je daar al engszins bij helpen.

Zijn jij of je kind hoogsensitief en wil je daar graag mee om leren gaan? Dan kan een coachingstraject voor jou DE oplossing zijn. Dit is zowel online als bij mij thuis in de praktijk mogelijk.

Hoe zou het zijn?
Geen last meer van datgene waar je tegenaan loopt. Probeer je daar eens een voorstelling van te maken. Hoe voelt dat?
Zonder belemmeringen je ding kunnen doen. Zonder grote obstakels. Wist je dat je dat al in je hebt? Soms zit het alleen wat verstopt.
Wat heb jij (of je kind) nodig om vrijuit te kunnen leven. Geen last meer van datgene waar je tegenaan loopt? Het hoeft niet moeilijk te zijn. Maar soms heb je wel hulp nodig.
Net dat zetje de goede richting in. Iemand die met je meekijkt waarom het zo lastig is. Iemand met ervaring om jou een spiegel voor te houden.
Praktijk Zienderogen – coaching, training en ontspanning voor HSP is er voor jou. Om bijvoorbeeld te leren omgaan met soms heftige emoties of het veranderen van je mindset. Binnen zes sessies snap jij wat je te doen hebt en kun je zelf verder.
Wil je liever niet praten, maar wel iets veranderen? Dan is wellicht Access Bars iets voor jou. Zonder woorden kun je daarbij van belemmeringen af komen. Je zult alles minder zwaar zien en weer leven met meer gemak. Deze behandelingen zijn alleen in de praktijk mogelijk.
Wil je vrijblijvend en kosteloos meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Klik hier om een bericht achter te laten.
Verandering hoeft niet moeilijk te zijn. Maar je moet wel zelf die eerste stap zetten.

 

Fijne dag vandaag.

Warme groet,

Wendy de Kort
www.praktijkzienderogen.nl

P.s.1: Volg je Praktijk Zienderogen al op Facebook: https://www.facebook.com/praktijkzienderogen? Komende week ben ik jarig en komt er een mega kortingsactie. Mis het niet!

P.s.2.: Wist je dat je een opname kunt kopen van de Masterclass HSP & Emoties? Kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt onder andere info over het omgaan met intense emoties. Hoe kun je deze op een prettige manier leren uiten? HSP hoeft namelijk niet lastig te zijn en daar helpt de Masterclass je enorm bij! Klik hier voor meer informatie.

 

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik hier om een Google review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches