fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Jaren geleden volgde ik een training bij Platform Mindset. En nog steeds ben ik super enthousiast.
Het is niet voor niets dat ik werk met ‘de kracht van gedachten’. Je gedachten zijn zooooo bepalend voor je hele zijn.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Dat geldt dus zowel voor positieve als negatieve gedachten. Probeer eens op te staan met een positieve gedachte en zie wat dat met je doet. Je kunt zelf kiezen of je gaat voor positieve of negatieve gedachten. Dat is te leren!

Als HSP is het extra belangrijk om je op positieve gedachten te richten. Door de diepe informatieverwerking ben je sneller van je stuk door negativiteit. Dat ‘plakt’ ook langer aan je. Daar kun je enorm last van hebben. Train je jezelf op positieve gedachten dan zal je merken dat je minder snel in negativiteit blijft hangen. Uiteindelijk gaat dat steeds meer vanzelf.

Wil je hulp of tips hierbij? Laat het dan vooral weten. Ik help je met liefde. Waar ik vroeger echt van ‘het glas half leeg’ was ben ik ondertussen ervaringsdeskundige van ‘het glas half vol’. Dat is zoveel fijner kan ik je zeggen!

Bij de opvoeding en in het onderwijs gebruik ik ook heel graag positieve mindset taal. Jong geleerd is immers oud gedaan. Het is soms al zo simpel dat je door het toevoegen van een woord een hele andere mindset creëert. Dit werkt natuurlijk ook zo voor volwassenen. Om de kracht van het woordje nog te ervaren, heb ik een poster van Platform Mindset voor je toegevoegd. Klik hier om die te downloaden.

Laat je het aan mij weten als je de positieve mindset toe gaat passen en wat de gevolgen zijn? Ik hoor het heel graag van je.

Tot slot nog een reminder, vandaag de ALLER ALLER laatste dag van de actie met 20% korting (2 oktober). Dus sla je slag! Twintig procent korting op alles in de webwinkel. Klik hier om er naar toe te gaan. Behalve producten is er nog veel meer. Wil je gebruik maken van de korting, vul dan bij je bestelling de code 20procent in.

En hieronder ook nog een kopie uit de extra nieuwsbrief van afgelopen week. Er is nog voorraad aanwezig!
‘Je ontvangt 40% korting op de aanwezige voorraad van essentiële oliën. Er zijn nog sets met Lavendel, Pepermunt en Lemon (de drie meest verkochte oliën!). Verder ook nog rollers uit de kinderlijn en nog veel meer. Stuur vrijblijvend een bericht om te vragen naar de prijzen of te overleggen welke olie voor jou passend is. Overal een olie voor!’

Ik wens je een hele fijne dag en graag tot ziens bij Praktijk Zienderogen!

Warme groet,

Wendy de Kort
www.praktijkzienderogen.nl

P.s.1: Laatst ontwikkelde ik een pagina met een HSP test. Klik hier om de pagina te bekijken.

P.s.2.: Wist je dat je een opname kunt kopen van de Masterclass HSP & Emoties? Kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt onder andere info over het omgaan met intense emoties. Hoe kun je deze op een prettige manier leren uiten? HSP hoeft namelijk niet lastig te zijn en daar helpt de Masterclass je enorm bij! Klik hier voor meer informatie.

 

Ben je tevreden over Praktijk Zienderogen? Klik hier om een Google review achter te laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches