fbpx
Logo Praktijk zienderogen

Access Bars

Wat als jouw leven plezieriger en gemakkelijker zou kunnen zijn? In de tijd waarin we leven is steeds meer sensitiviteit aanwezig.

Systemen als school en werk geven soms weinig ruimte voor eigenheid, waardoor je soms vast kunt komen te zitten in je eigen denken. Een Access Bars behandeling is hierbij echt een cadeau, het haalt je uit de vaste overtuigingen die je in je hoofd hebt opgeslagen en geeft je ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Ik hoef niets van je te weten voor een geslaagde behandeling. Je mag gewoon lekker op een luie stoel gaan liggen en helemaal tot ontspanning komen.

Tijdens een behandeling laat ik je energie (weer) stromen door het licht aanraken van verschillende punten op je hoofd. Na een behandeling voel je je op zijn minst enorm ontspannen (alsof je een zeer relaxte massage hebt gehad). Wat het nog meer brengt is vooraf niet te zeggen. Iedereen is immers anders. 

Met behulp van Access Bars kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met (meer) gemak, vreugde en overvloed. Waar kies jij voor?

Coaching

Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij doelen worden gerealiseerd.

Ik ondersteun jouw leerproces. Dit houdt in dat ik help bij het stellen van doelen en het behalen ervan. Ik gebruik hiervoor technieken waardoor jij zelf gaat nadenken over wat het beste voor jou is. Hierdoor ontstaat bewustwording en kun je stappen zetten richting datgene wat je graag zou willen.

Mijn missie is om jou te laten snappen wat hoogsensitiviteit voor jou betekent. En je te leren om daar voor jezelf balans in te vinden. 

Waar werk ik onder andere mee?

Alles komt neer op een positieve benadering voor bewustwording. Om je te helpen een drempel te nemen of bijvoorbeeld steviger te staan. Altijd zoek ik naar datgene wat past, ieder traject is uniek. Ik ben er voor jou en je HSP! Klik hier voor contact.

Essentiële oliën

Essentiële olie, ook wel etherische olie genoemd, biedt veilige en natuurlijke ondersteuning aan zowel je fysieke als mentale gezondheid. Hierdoor is het een fantastische aanvulling op een gezonde levensstijl. Het vergroot de zelfzorg voor meer dan 80% van de lichamelijke en mentale ongemakken waar jij (en je gezin) dagelijks mee te maken hebben.

Ik werk met essentiële oliën van dōTERRA. Deze zijn in tegenstelling tot veel reguliere medicatie niet belastend voor het lichaam. Ze kennen ook geen bijwerkingen en hebben geen verslavende werking. Daarnaast heeft dōTERRA nog vele andere natuurlijke producten op basis van essentiële oliën met dezelfde krachtige en veilige eigenschappen.

In de webshop vind je diverse oliën met een omschrijving waarbij het jou zou kunnen ondersteunen. Er zijn nog veel meer soorten, vraag er gerust naar.

Wil je graag meer weten over één van de oliën of heb je een klacht waarbij je graag ondersteuning van een essentiële olie zou willen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik vertel je er heel erg graag meer over!

Ik leer anders voor beelddenkers

Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben kinderen die beelddenken een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden.

De leermethodes in het reguliere onderwijs sluiten niet aan bij alle denkwijzen. Tijdens de training ‘Ik leer anders’, leer je hoe je de lesstof vertaalt naar beelden. Hiermee krijgt de beelddenker grip op het opslaan, verwerken en onthouden van de aangeboden lesstof met direct resultaat. 

Kinderen en Emoties

Opvoeden = ruimte geven aan emoties en grenzen aan gedrag.

Emoties zijn soms best lastig. Daar waar we het normaal vinden dat een kind moet leren lopen en praten, vergeten we vaak dat een kind ook moet leren omgaan met emoties.

Hoogsensitieve kinderen beleven alles intens en hebben daarmee een andere benadering nodig. Ouders, opvoeders en professionals help ik hiermee graag op weg. 

Met concrete tips en handvatten kun jij je kind begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

Relax Kids, Chill Skills en Just Relax

Relax Kids ondersteunt het mentale en emotionele welzijn van kinderen en geeft hen tools om met stress om te gaan. Ze leren hun kwaliteiten kennen, worden veerkrachtiger, zelfverzekerder en ervaren meer innerlijke rust.

Voor tieners is er Chill Skills: Chill Skills helpt tieners te ontspannen en (meer) zelfvertrouwen te krijgen. In acht weken leren we o.a. over: positief denken, omgaan met stress, gezond leven, van jezelf houden, wat is geluk en in je kracht staan.

Voor volwassenen is er Just Relax: Tijdens vier bijeenkomsten krijg je tips om thuis met je kinderen meer te ontspannen. Je krijgt handvatten en tools om jezelf en je kind(eren) te helpen ontspannen. 

Praktijk Zienderogen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches